ببینید دوستان و هم گردانی ها هم وطنی ها هم زبانی ها هم محلی ها و هم هم
دشمن الان وایستاده و قاه قاه داره بهمون می خنده.به جای پاچه این و اون رو گرفتن به جای جو سازی و ببینید باید در این شرایط بین المللی و شرایط سخت اقتصادی (دقت کنید می گویم سخت نه بد و یا افتضاح چون قابل ترمیم و اصلاح است) ما رو به جون هم انداختن یکی میاد فلان شعار رو و یکی میره تلفنی و دیگری داره حرف دیگه ای میزنه. جالب اینجاست که همه بر خوردن و حتی تلویزیون و رسانه های اصلی .یک دفعه قضیه سراوان بچه های گلی که از سر اخلاص دارن توی مرزهامون با گرفتن جونشون تو دستهاشون از این آب و خاک دفاع می کنن و خیلی های دیگه هم هستنکه کارهای خوب و شایسته ای از این دست می کنن و دیده نمیشه تا وقتی که میمیرن و باز مرده پرستی ما گل می کنه.
بگذریم در این شرایط دولت که تازه داره یارگیری و یار کشی می کنه یکی میاد میگه چند اتوبوس و مینی بوس و ون . رفت و اومد خوب دوست من این چه دردی رو دوا می کنه
ببینید اینها دشمنان قسم خورده ما هستن .
آقایی هم میاد از سر دلسوزی و طایفه عظیمی اون آقا رو حمایت و برجسته می کنن و همش از معماری و شیطان و موسیقی و . خوب به قول آیت الله حق شناس (خدا بیامرز که جاش خیلی خالیه دلم براشون تنگ شده) داداش جون خدا پرستی و خداوند عزیز رو بریم بیشتر بشناسیم که او قدرت کل و مطلق است او خالق است او همه کاره است و در صورتی برای من و شما هم خواهد بود که دستورات او را مو به مو انجام دهیم این فراموش نشود.
دلم پره ادامه خواهم داد.
درباره این سایت